Rólunk:

Vállalkozásunk 1998-ban alakult. Egy kis családi vállalkozás, melyben mindketten állattenyésztő és állat-egészségügyi végzettséggel rendelkezünk. 2006 óta foglalkozunk a házban és kertben tartott házi állatok egészséges táplálkozásával. A lakásokban tartott kutyák és cicák jelentős része allergiás a különböző szárnyas, ezen belül a csirke hús, valamint a csirke származékok valamelyikére.

A forgalomban kapható száraz és nedves tápok jelentős hányada rengeteg tartósító,színező és adalék anyagot tartalmaznak, melyek szintén bizonyos mértékben az egészséges állatoknál is okoznak kellemetlen tüneteket. Cégünk azon fáradozik, hogy ezen termékeket kiváltsuk az állatok számára egészséges és ízletes táplálékokkal. A gazdik általában a silány minőségű és olcsó tápokkal etetik kedvenceiket, nem törődve ezek káros mellékhatásaival.

Néhány példa a teljesség igénye nélkül: bőrviszketés, korpás bőr, fénytelen szőr, kellemetlen lehelet stb… A problémákat hosszú távon az állatorvosok próbálják orvosolni, melyek anyagilag sok családot megterhelhetnek. Ezért kell arra törekedni, hogy minőségi eledeleket adjunk az állatoknak, mert nem mindig a drága a drága. A jó minőségű magas ásványi és vitamin tartalommal rendelkező tápokból kevesebb kell ahhoz, hogy elegendő tápérték kerüljön be a szervezetbe. Így havi szinten olcsóbb vagy azonos áron lehet tartani kedvenceinket. Ez a teória nem csak a kutyák és cicák tartásánál állnak fent, hanem a rágcsálók és minden kalitkában tartott madarakra is igaz.

Tudjon meg többet honlapunkon:http://www.allatoknak.hu

Termékeink:

Kisállat eledelek

Kisállat felszerelés

Kutya jutalomfalatok

Kutya nedves eledelek

Kutya szárazeledelek

Kutya táplálék kiegészítők

Kutya tápszerek

Kutya vitaminok, kiegészítők

Macska alom és kiegészítők

Macska kiegészítők

Macska nedves eledelek

Macska szárazeledelek

Macska vitaminok, táplálék kiegészítő

Kapcsolat:

Cégnév: Fegyipet Trade Kft.
Cím: 1212 Budapest, Béke tér 2.
Cégjegyzék szám:
Web: http://www.allatoknak.hu
Tel: 30/9260761
E-mail: info@allatoknak.hu