Adminisztrációs terület
A bölcsődétől az iskolába lépésig a Montessori pedagógia keretei között, egész napos angol-magyarul nevelés! A mi Óvodánkban nem csak angolul tanulnak a gyerekek, hanem egész nap folyamán angol nyelvű nevelésben részesülnek. Bölcsődei óvoda előkészítő csoportunkban is találkoznak a gyerekek az angol nyelvvel játékos versek és dalok formájában.  
Adminisztrációs terület
 Óvoda előkészítő BÖLCSŐDÉNKBEN (1,5 éves kortól a gyermek óvodába lépéséig) 3 szakképzett, azaz 2 magyarul és 1 angolul nevelő pedagógus foglakozik egész nap a gyerekekkel . Kiemelt anyanyelvi nevelésben részesülnek a speciális Montessori eszközök segítségével (játékos foglalkozások keretébenmegismerkednek az angol nyelvvel) a testi nevelésen belül szenzomotoros tornában vesznek részt (gyógypedagógus/óvoda pedagógus irányításával)  
ÓVODÁNKBAN (3 éves kortól az iskolábalépésig) 3 szakképzett, azaz 1 magyarul és 2 angolul nevelő pedagógusfoglakozik egész nap a gyerekekkel
– A mi Óvodánkban nem csak angolul tanulnak a gyerekek, hanem egész nap folyamán angol nyelvű nevelésben részesülnek a Montessori képességfejlesztő pedagógiával.  -Angol nyelven iskola előkészítő csoport (6-8 fővel angolul nevelő pedagógus irányításával) 
– Logopédiai fejlesztés, testnevelés, úszás, korcsolya 
Változatos programok minden hónapban a szülők bevonásával is 2014-2015- ös tanévre már most folynak az előfelvételek.
 
Adminisztrációs terület
Hierholcz Tündénél: 06/30/372-4502  Nyíri Boglárkánál: 06/70/429-9167 
E-mail: montessoriovibolcsi@gmail.com
 www.amiovink.hu